dissabte, 20 de setembre del 2014

'Agafem-nos, que vénen els revolts més forts'

Divendres  19.09.2014  19:00

Centenars de catalans es concentren davant el parlament durant la votació de la llei de consultes  







L'aprovació de la llei de consultes és un dels passos més importants del procés d'independència i molta gent, responent a la crida de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha anat a donar suport als diputats que hi votaven favorablement. Els rebien amb crits de 'votarem, votarem'. Era sens dubte el crit més repetit. I justament és el desig que comparteixen els entrevistats en aquest vídeo de VilaWeb TV: tirar endavant la consulta peti qui peti.

Demanen als polítics que escolti la voluntat del poble i criden a la desobediència de les prohibicions que arribin des de l'estat espanyol. Els concentrats asseguren que estan disposats a seguir empenyent els polítics per aconseguir la independència. 'Agafem-nos perquè a partir d'ara venen les corbes més fortes' assegura l'Ignasi, un dels entrevistats.


A l'interior del parlament, l'aprovació de la llei de consultes ha estat seguida per més de tres-cents periodistes, molts de mitjans de tot el món.

Els concentrats han fet una sonora ovació al president de la Generalitat, Artur Mas, i a la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell. A la presidenta del PP, Alícia Sànchez-Camacho, li han dedicat una eixordadora xiulada.





L'ANC cridava a la mobilització amb un objectiu clar: 'Demostrar una vegada més, com ja va fer l'11 de setembre passat, la força i la convicció de la societat civil; una societat que no s'aturarà fins que Catalunya no hagi esdevingut un nou estat independent.'

Més informació: 

El pla B de l'ANC: què és i com s'exerceix el dret de petició?

L'ANC lliura centenars de milers de signatures de la campanya 'Signa un vot' al parlament

Carme Forcadell: 'President, posi les urnes' 


http://www.vilaweb.cat/noticia/4211247/20140919/agafem-nos-venen-revolts-forts.html