dilluns, 11 d’agost del 2014

Els escocesos llancen el rock d'Ara és l'hora'

Dilluns  11.08.2014  19:39

'Now is the hour' és una cançó del grup Schiehallion








'Ara és l'hora' va ser el lema de campanya triat per l'ANC i Òmnium per a la mobilització d'aquest Onze de Setembre. També és el títol d'una cançó que fa campanya pel sí en el referèndum d'Escòcia del proper 18 de setembre. 'Now is the hour' és una cançó del grup Schiehallion, 'Edimburg, i repassa allò que la independència d'Escòcia podria significar per a cadascun dels escocesos. Una cançó de rock per a empènyer al sí en el referèndum que ja s'acosta i que, com diuen en la presentació, serà la decisió més important que prendrà Escòcia des de fa tres-cents anys. 





Fa uns dies, un altre vídeo amb el mateix títol recorria les xarxes social. Es tractava de la versió 'Ara és l'hora' que va fer el Cor Jove de l'Orfeó Català de 'Saule, Perkons, Daugava', l'himne de la Via Bàltica, i que va enregistrar al Born. 



1 comentari :

Jordi Freixas ha dit...

T'has equivocat de Schiehallion a l'enllaç que has posat; hi ha dos grups que es diuen igual i el que tu has posat és un grup de folk. Els Schiehallion de la cançó són aquests: https://www.facebook.com/ConstantStorm