diumenge, 31 d’agost del 2014

Agressió a la paradeta de l'ANC de Granollers a plena llum del dia

, Granollers | Actualitzat el 31/08/2014 a les 17:15h

És la segona agressió que l'entitat pateix aquests dies de festa major de Blancs i Blaus, després de la bretolada soferta la matinada del dimecres al seu local

En la baralla han resultat ferides dues persones que van intentar defensar els membres de l'ANC que eren a la paradeta

Especial: Festa Major de Granollers






Un dels ferits a l'agressió que va patir l'ANC Granollers. Foto: ANC Granollers


Primer va ser la bretolada que va patir el local que l'ANC té a Granollers, aquest dimecres a la matinada. I ara, aquest dissabte a la tarda, ha estat una agressió directa a plena llum del dia, just davant del Casino de Granollers.

Segons informa l'ANC i diversos testimonis, "amb el carrer ple de gent", dos individus d’entre 30 i 40 anys van insultar els membres de l'entitat que eren a la paradeta recollint signatures de 'Signa un Vot' i "van tirar roll-ups i pancartes per terra".

Els fets, però, no van acabar aquí. Tot seguit, diversa gent que hi havia pel voltant els va voler defensar i es va començar a produir una baralla en què dues persones que havien sortit en defensa de l'ANC "van sortir malparades". Segons informa l'entitat, a una se la van haver d’endur a urgències en una ambulància. Els agressors van fugir cap al parc de Torras i Villà i al final van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra.

La població, en defensa de la democràcia

L'ANC Granollers ha emès un comunicat on vol agrair "la col·laboració de la població defensant la democràcia". L'entitat recomana, també, "deixar-los actuar sense enfrontar-s’hi" i, això sí, "fotografiar l’atac o l’agressió i posar una denúncia". També recorden "que l’objectiu de l’ANC és aconseguir la independència de manera pacífica".



Un dels moments de la discussió que va provocar les agressions. Foto: ANC Granollers
L'ambulància evaqua un dels ferits en l'agressió a l'ANC de Granollers. Foto: ANC Granollers
Paradeta on van passar els incidents. Foto: ANC Granollers