dimecres, 16 de juliol del 2014

Rahola acusa Iceta de fer “desqualificacions preventives” dels informes del CATN

Dimecres, 16 de juliol de 2014 10:50 h

El líder del PSC va carregar durament contra els informes del CATN a Antena 3 i Rahola posa en dubte que hagi tingut temps material de llegir les 600 pàgines de l’informe






Pilar Rahola




"Algunes propostes són sensates, aquestes me les podria haver preguntat a mi i així s'estalvia aquests informes. I altres són, ras i curt, una barbaritat” sentenciava a Antena3 el flamant primer secretari del PSC, Miquel Iceta, poques hores després de que els últims quatre informes del Consell Assessor per a la Transició Nacional es presentessin públicament. 

Hores després Pilar Rahola al programa 8 al dia va assegurar que Miquel Iceta havia estar molt
condescendent a 8tv però que l’endemà a Antena 3 ha deixat els informes “a baixar d’un burro” i es preguntà si Iceta ha estat llegint tota la nit, les 600 pàgines “o és que fa desqualificacions preventives?”.

El nou líder del PSC va posar en dubte l’expertesa dels membres del consell. “Pensar que a l'Espanya democràtica, membre de la UE, hi cap una declaració unilateral d'independència és una bogeria, no sé en què s'han inspirat, quines lectures han fet i quin coneixement tenen de la realitat catalana, espanyola i europea. La veritat és que sembla inconcebible", va afirmar Iceta.