diumenge, 12 de gener del 2014

La cúpula del PP, a Barcelona un dia abans de l’aniversari de l’arribada de les tropes franquistes

11/01/2014

CONSULTA - REFERENDUM

El 25 de gener Rajoy i de Cospedal assistiran a la capital catalana a un acte en contra del sobiranisme


Mar Sabé

Cospedal i Rajoy
La cúpula del PP, encapçalada pel president espanyol Mariano Rajoy i la número 2 del partit, María Dolores de Cospedal, assistiran a Barcelona a un acte en contra del sobiranisme, un dia abans que es celebri el 75è aniversari de l’entrada de les tropes franquistes a la ciutat comtal, segons publica avui el diari Ara.

Rajoy participarà a la ciutat a l’acte promogut pel PP català i la seva líder, Alícia Sánchez Camacho, en contra del sobiranisme català el proper 25 de gener. Aquest acte, com ja va anunciar la líder popular, pretendrà demostrar que el PP “és l’únic partit útil per frenar l’independentisme”, davant el creixement electoral de Ciutadans, que lidera Albert Rivera.

El dia 26 de gener, un dia després de l’arribada de Rajoy, farà 75 anys que les tropes del general Francisco Franco van entrar a Barcelona i van ocupar la ciutat, un dels principals esdeveniments que va posar fi a la Guerra Civil espanyola.Tres dies després va acabar definitivament el conflicte armat que va imposar el franquisme a tot l’Estat. 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/la_cupula_del_pp_a_barcelona_un_dia_abans_de_l_aniversari_de_l_arribada_de_les_tropes_fr_98065.php